Skab nye, fleksible arbejdsvaner
Mange er på vej tilbage til arbejdspladsen efter et år med hjemmearbejde og et minimum af kollegakontakt. Det kan være en svær omstilling. Bliver alting som før, og hvad forventes der af os? Hvordan får vi etableret et godt arbejdsfællesskab igen?
Mit bud er, at vi skal se det som en mulighed for at etablere nye arbejdsvaner.
Vi har en unik chance for at bygge et godt arbejdsliv op, som indeholder det bedste fra to verdener – den digitale og den fysiske – og skabe noget endnu bedre, end der var før. Den skal vi gribe.
Vi har lært meget om it. Vi har lært meget om os selv. Og vi har fundet ud af, hvilke arbejdsformer og opgaver, vi trives med og ikke trives med. Vi har måske forandret os og fået nye behov – og det kan vi omsætte til nye vaner. Vi behøver ikke arbejde 100% hjemme eller 100% fysisk på arbejdet. Vi kan gribe muligheden for at skabe et mere fleksibelt arbejdsliv.
Kickstart de nye vaner med et foredrag
Jeg ser, at mange ikke er opmærksomme på at tage læring med fra Coronaperioden i iver for at komme tilbage til det normale. Det er vigtigt, at vi får fokus på det, så vi ikke forpasser den unikke chance for at opbygge et bæredygtigt og endnu bedre arbejdsliv.
Derfor hjælper jeg virksomheder i gang ved at holde inspirationsoplæg om, hvordan man kan gribe processen an og undgå faldgruber i overgangsfasen. Et foredrag med inspiration og værktøjer er en god måde at komme i gang på.
Foredragene er altid skræddersyede, så de passer til jeres situation og udfordringer. Ring gerne til mig på 2611 5021 for en uforpligtende snak og høre nærmere.
Få flere værktøjer til det fleksible arbejdsliv
Casen kommer fra min seneste bog, “Knæk stresskoden” som er fuld af eksempler på, hvordan man kan tilrettelægge sit arbejdsliv anderledes.
Der er flere cases fra virksomheder, der har vundet priser for deres høje trivsel. Du får også masser af konkrete tips til, hvad du selv kan gøre, for at trives godt på jobbet.
Bogen koster ca. 210 kr.
Tålmodighed og rummelig er nøgleord i den kommende tid, mens vi vender tilbage til det velkendte og samtidig – forhåbentlig – bygger noget nyt og bæredygtigt op.
Venlig hilsen
Pernille Rasmussen